@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » WHY....WHY....WHY....

2009-5-16 17:43 CORN.c
WHY....WHY....WHY....

[size=4]為什麼我身邊D朋友成日都搵我笨架,[/size]
[size=4]我今次真係好嬲LOW,好傷心.....[/size]
[size=4]平時痴飲痴食都算啦,今次竟然搶我男朋友!!!!![/size]
[size=4]我應該點做好?[/size]

2009-5-16 17:45 vidal
因為你心地善良^^

2009-5-16 17:46 CORN.c
我未有決定是否要分手,我仲好鍾意我男人....我同佢己有3年啦!!!

2009-5-17 03:28 TYHang
佢係愛你就唔會比人搶得走啦~
講真3年唔算耐.......

你心地善良係好事
但要係呢個社會保持到[心地善良]唔係一件易事
好多野都要睇得開.................

2009-5-18 04:34 林金水
如果是好朋友,就不會用言語來攻擊你。

何必在意他人的閑言閑語,最重要自己活的開心。

如果愛你就不會嫌棄你,那只是藉口吧了。

早一點和你的男朋友分手,這種男人只配在~垃圾桶~生活。

朋友,多愛惜自己一點,還有很多的~樹~等著你去砍。

我會為你加油的;加油加油加加油  

:51:

2009-5-18 16:28 CORN.c
你地都話得對!!
我己想了很多了....亦有了決定....
我決定今日同佢講分手啦!!我唔要有~垃圾桶~生活....
多謝大家支持!!

2009-5-19 10:31 WING6232
啲人就係咁...唔好想咁多
自己enjoy the life

2009-5-19 13:22 REVANCHE
支持你呀^^

頁: [1]
查看完整版本: WHY....WHY....WHY....