@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 有冇人試過芭菲海王呀?

2014-1-9 18:51 lionking852
有冇人試過芭菲海王呀?

最近系facebook睇到一隻叫芭非海王既健康食品

好似好得咁,但佢有個點好吸引到我,

當然系佢既功能喇,話可以加強免疫力、解決便秘、吸取身體毒素、

最特別系可以抗幅射,大家都系現代人成日都手機,手提電話,平板電腦,日日都唔知吸左幾多幅射:11: :11:

但依家都成日系網上聽到有人傾過..

都幾多人話有效喎~ 仲要唔系太貴既價

我其實都有d心鬱鬱想試下.但都想系度問下人.有試過黎講下呀!:38: :38:

[[i] 本帖最後由 lionking852 於 2014-1-10 19:44 編輯 [/i]]

2014-1-9 18:53 helen4884
沙發! 解決便秘既話都OK喎,我同我D Fd成日都有呢類既問題!

2014-1-9 18:55 issy416
我自己就未聽過喇!系邊度見到架!?幾貴左右!?

2014-1-9 18:57 Olivia020
我對呢D野都系五十五十,因為始終都唔可以當系三餐咁食$

2014-1-10 10:15 denny543345
抗幅射就有些少誇大吧! 但我覺得可以增強健康都唔錯既!

2014-1-10 10:34 bob33033
啊! 自己有食過下呀!其實真系都OK架! 感覺血氣,身體排毒都暢順左!連記憶力都好埋!

2014-1-10 15:34 martinhau123
我都好想解決便秘既問題...最近真系屙得好鬼死辛苦~~~

2014-1-10 15:38 irisma212
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-1-10 15:56 oscar556556
THX,最近成日病 = =

2014-1-10 16:57 kolea330
[quote]原帖由 [i]Olivia020[/i] 於 2014-1-9 18:57 發表 [url=http://www02.ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=32453553&ptid=2502598][img]http://www02.ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
我對呢D野都系五十五十,因為始終都唔可以當系三餐咁食$ [/quote]

但呢個世界,都唔會有人真系聰明到將呢d野當系三餐咁食挂?

一人偶然食食都冇怳啊!:36:

2014-1-10 17:24 leo_pang670
我個女友有食開...她個人就好少病,我覺得關呢隻野事~~

2014-1-10 17:42 Judy_fong320
我有食個,抗幅射我不太信...但我地日日對著d手機,都吸左唔少...如果真系有效既,keep住食都可以唸下

2014-1-13 10:33 Qunnie_Fong3003
其實都唔太貴,我睇過都好似100幾200幾左右!

2014-1-13 11:23 hey_yeungyeung

2014-1-13 11:57 teddyxbear03_3
依家d健康食品真系好鬼犀利..抗呢樣,抗個樣,補呢個,補果個~~ 但食咁多科學野系身,會不會撞架!?

2014-1-14 13:01 hey_yeungyeung

頁: [1]