@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 想系情人節唔再送朱古力俾條女既,不如送D平平地既珠寶首飾都ok喎~

2014-1-30 17:24 martinhau123
想系情人節唔再送朱古力俾條女既,不如送D平平地既珠寶首飾都ok喎~

你地都知既喇~ 下個月,一過完新年.就系到左最頭痛既情人既黎既。。

本來情人節都應該系女人送男人野..系香港發展的咁奇怪!

好多時都系男人送女人野。。不過,我個人都冇所謂啦.只要大家開心咪ok囉~~

不過呢.我自己條女,又唔系特別鐘意食朱古力.而且對某D花有敏感既

所以我以前送開,一般都要好小心既~ 不過唸唸下,女人又唔系只鐘意朱古力同花

其實送D首飾.都ok喇,最近睇左個alwats jewelry既情人節promote

我就覺得價錢都ok下,一般都幾百左右,設計都幾得意,試下送俾條女,都好喎~~

2014-1-30 17:29 irisma212
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-1-30 17:30 evelyn804
居然有D首飾咁平!? 啥石黎架?

2014-1-30 17:32 teddyxbear03_3
本來我都想買朱古力.但睇落你呢個見議都ok喎~

2014-2-4 10:09 kolea330
有500蚊以下既,我都可以唸下既!

2014-2-4 13:25 honeyxhoney2000
214啊214,點解男人要活既那麼痛苦 = =

2014-2-4 15:33 angel_li
朱古力我都送過幾百蚊既.唔知道原來石都可以有剩得幾百喎~~

2014-2-4 17:24 ben419419419
我都曾經識過一D對花有敏感既女仔,真系都好擔心佢地條仔.到左呢D日子,要點送野俾佢..

2014-2-5 12:15 Judy_fong320
...其實幾蚊戒指有時都呃到D女 = =

2014-2-5 15:32 issy416
其實幾百,幾千,幾萬...都唔系一樣系石咩 = =

2014-2-6 11:13 ayumi_kwok
聽完之後.我都仲系鐘意送鮮花多D (  ̄︿ ̄)

2014-2-6 13:18 leptop694
我自己個人都一樣鐘意走高檔,珠寶首飾都ok既,多謝呢個俾我既新idea

頁: [1]