@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 就快要到情人節俾女友處荷包死刑喇! 大家唸好送D咩好呢!?

2014-2-11 17:27 leo_pang670
就快要到情人節俾女友處荷包死刑喇! 大家唸好送D咩好呢!?

唉呀! 點解明明系西方人既節日,要傳到黎我地香港呢!?

我依家唸極都仲系唔系好明。。傳左過黎都算啦! 點解到左香港會變埋質呢!

變左男人既荷包俾女人任由處決╯︿╰  ..不過,今日呢.我就分享下喇!

我送既禮物,睇落高檔,實質又系幾百蚊左右搞店既。。

我前幾日就系always jewelry既網店買左隻心型既頸鏈.

係一個出名牌子施華洛既鉐石,又大粒.又閃.又靚.女友肯定冧死

哈哈~ 我諗今年就咁樣佢一定開心到暈喇,我太機智喇( ̄ω ̄)

2014-2-11 18:06 kingson470
噗! 系有D似粉鑽既。

2014-2-11 18:33 sham_yichang30
我查佢地過网,依家真系sale情人節既戒指sale得好恆~~

2014-2-11 18:53 issy416
幾百蚊就買到? 真既.我對呢方面唔系太熟悉

2014-2-12 12:44 hey_yeungyeung
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-2-12 15:43 oscar556556
依家D女好醒架,,小心被睇穿唔系貴架,真既鑽 = =

2014-2-12 18:11 ben419419419
你系度發post黎昆女,你條女知道嗎(→_→)

2014-2-12 18:34 denny543345
入去睇過佢地呢個賣首飾既网,依家由真系重點推情人節,好多款我都睇左好耐la

2014-2-12 18:41 bob33033
圖里面,應該系跟番1比1大細.岩唔岩啊?

2014-2-13 14:43 irisma212

2014-2-14 10:56 Lenova_wong824

2014-2-14 13:21 martinhau123
幾百蚊.仲平過D花咁好!?

2014-2-17 14:37 helen4884
聽你咁講,又去買左比條女,反正她睇唔出系咩石,咁樣就又搞掂了一年既情人節喇( ̄▽ ̄)∼■□∼

2014-2-18 12:46 lionking852
[quote]原帖由 [i]Lenova_wong824[/i] 於 2014-2-14 10:56 發表 [url=http://www02.ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=32546806&ptid=2526770][img]http://www02.ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
今晚可以搵D新玩意送俾女喇~~ THX for sharing [/quote]

我系果日真系就差唔多洗左成千銀:29:

頁: [1]