@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 好開心呀! 我呀哥同嫂嫂既bb岩岩出世喇!

2014-3-6 16:35 holis_hero333
好開心呀! 我呀哥同嫂嫂既bb岩岩出世喇!

哥哥同呀嫂感情好好, 佢地2個雖然結左婚但都一直對我好好!

佢地而加生左bb作為妹妹既我當然係要送番份厚禮比佢地喇. 但係我念到頭爆都唔知送咩好,

利是又唔係我哩啲做細既比, bb衫我又唔識簡> <

唔通送金鏈, 但我岩岩出黎做野又唔夠錢~ 唉, 總之就念到我頭都爆! 有無人有好介紹比我.

2014-3-6 16:56 martinhau123
折現囉,唔洗煩,又真係幫到佢

2014-3-6 17:25 ossicrt65
哈, 你果然係好妹妹. 比個好介紹你, 就係尿片蛋糕喇!

我係間叫老太婆既尿片蛋糕專家度買左個3層既尿片蛋糕比我細佬佢地, 哩樣野都幾好架, 又實際!

Bb仔一定要用尿片架喇, 同埋佢地包得好睇睇又有埋隻公仔, 睇洛去幾靚! 哩個你真係可以念念.

2014-3-6 18:00 leptop694
Bb仔一定係好得意架喇! 你就好喇, 我都想我有bb玩~

2014-3-6 18:41 issy416
你去老太婆既尿片蛋糕專家睇下喇, 個到既尿片蛋糕真係幾好架, 包裝得好靚, 最重要都係夠實用! 你念下你買夠5層佢地分分鍾可以幾個月唔洗買尿片~

2014-3-7 10:50 hey_yeungyeung
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-3-7 13:40 ktrvmde
我反而真系見過有人送金鏈既 = =

2014-3-7 16:25 helen4884
送奶嘴點睇?

2014-3-10 18:41 nmbdde
[quote]原帖由 [i]issy416[/i] 於 2014-3-6 18:41 發表 [url=http://www02.ktzhk.com/redirect.php?goto=findpost&pid=32605469&ptid=2546767][img]http://www02.ktzhk.com/images/common/back.gif[/img][/url]
你去老太婆既尿片蛋糕專家睇下喇, 個到既尿片蛋糕真係幾好架, 包裝得好靚, 最重要都係夠實用! 你念下你買夠5層佢地分分鍾可以幾個月唔洗買尿片~ [/quote]

好似我之前上网serach野都睇到,系幾騎呢同搞笑,真系俾設計出黎果個人服囉,咁有創意:37:

2014-3-11 13:29 irisma212
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-3-11 16:52 fnwklj
上面有提既尿片蛋糕咩黎架?

頁: [1]