@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 哇,原來依家賣紙尿片都可以咁有創意既BO~

2014-3-18 14:13 kingson470
哇,原來依家賣紙尿片都可以咁有創意既BO~

唔知道咁多位媽媽識唔識呢隻紙尿片蛋糕-- ,其實我自己本來都完全冇聽過喇

直到上一個weekend.我老公話出去買野,番左喇拎住成大袋野,.果陣我都心唸。話! 真系幾誇張既喎~

成個袋最底原來都系D紙尿片,而且呢里面仲有得意既鞋仔同一只小雲公仔系里面,真系又實用又玩得!

我老公仲話呢,呢隻系上   網見到既,叫我如果鐘意既話,都可以去睇睇,仲有D系更加多層

睇黎依家D BB用品真系愈黎愈有創意~ 多謝晒隻老公豬✪‿✪

2014-3-18 16:04 martinhau123
只公仔都幾大WO,真系好牙! 好實際

2014-3-18 17:27 grsd515
同D公仔一比,先發覺我地BB既腳仔系幾細︿o︿

2014-3-18 18:41 ben419419419
D紙尿片實際有幾多呢? 可以用到幾耐?

2014-3-19 12:31 kolea330
除左主體既紙尿片,都好多附送既贈品喎~

2014-3-19 16:42 teddyxbear03_3
我一聽仲以為真系可以食得果D蛋糕 = =

2014-3-19 18:51 marylee245
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-3-20 12:36 fnwklj
都幾多野,唔知道價錢幾多左右呢!?

2014-3-20 13:52 oscar556556
嗯,都幾好bo,一袋有咁多野,連搵其他都想買既時間都可以慳埋~~

2014-3-21 12:08 ossicrt65
第一眼睇落去,底层又真系好似个cake

2014-3-24 17:41 nmbdde
應該買埋小吉,小雲同小吉唔分得開架 o∀o

2014-3-25 12:20 Funabori
記得我以前細個,我阿爸阿媽都買過好多公仔俾我~~ 可惜依家都好多冇左嚕*′▽`

2014-3-28 16:05 irisma212
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

頁: [1]