@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 上個禮拜六去葵芳睇到D人靚又聲甜的靚女唱歌.真係好正 ̄ω ̄

2014-4-11 17:02 leptop694
上個禮拜六去葵芳睇到D人靚又聲甜的靚女唱歌.真係好正 ̄ω ̄

本身我自己都好鐘意上網搵下,我地HK系幾時同邊度會有D樂團搞下表演~

有時見到個樂團D女仔咁靚.或者真系知道唱得好聽的.LIKE起黎,我自己系香港周圍撲黎撲去睇都系咁啦・∀・  

咁難得呢次,原來就系我自己住既附近的葵芳果間Ideal Zone喎.緊系要捧下場囉~

上個禮拜六果日去到,哇! 真系都好多人同我一樣幾識貨喎~ 千幾呎場.都逼晒人黎睇~ 而且呢.D表演都不失我地既期待,記得果日有,和諧、Giant、Polka Dot之之類類。

我就最鐘意我講既最後面果個,主唱既女仔都生得幾靚女,後面搞既配樂,音色都好準.好流暢,好好聽 ̄▽ ̄

而且D觀眾.真系比我仲識做.又會吹口哨,又會每一個表演完之後拍手掌打氣添!
完全冇冷場~

最後果陣呀,仲聽一聽到個唔知系咪搞手既人呢,話想做一個一百人觀眾的跳舞cover表演喎,

唔知有冇akb呢,我自己都好想去睇下呀 ̄ω ̄

俾埋當日兩張相俾你地CC啦~~

2014-4-11 17:24 issy416
個場系幾唔錯.唔知D人唱得系咪似你講既咁好呢?

2014-4-11 17:56 nmbdde
葵芳.原來我住既地方,D工廈里面系有呢D野睇同玩呀~

2014-4-14 18:11 leo_pang670
個環境.個feel,睇落幾好

2014-4-15 14:18 festyccv
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-4-15 18:29 liu_winkilen
*** 作者被禁止或刪除 內容自動屏蔽 ***

2014-4-16 14:27 kkttxx
睇黎個場都可以同d表演者近距離接觸BO~

2014-4-17 16:04 honeyxhoney2000
冇冷場同俾D觀眾high既表演好重要呀,我去過D FD既唱K,大把冷場,畫面不知幾尷尬 = =

2014-4-22 16:43 Funabori
衄�衄伎ㄛ呾�S�奻狟ㄐ

2014-4-30 16:16 bob33033
�邈ㄛ衱呾�S𢜔淏狟﹝

頁: [1]