@KTzone » 消閒 - 會員聊天 » 可愛嘅Pleo 仔~

2008-5-26 14:34 terry569
最近買左隻叫pleo 嘅電子恐龍寵物, 真係好可愛^^
pleo 被time 譽為2006 年最佳發明, 擁有生命特徵, 靈敏的觸角, 視覺& 聽覺, 又可以與主人& 其他pleo 仔溝通
"表面可愛, 內裡精密", 實是型人和潮人的新寵~
連tvb 嘅激優一族都有講佢, pleo 仔真係好可愛, 好鐘意佢^^
唔知大家有無玩過呢? 不如都嚟討論下~

2008-5-26 23:24 白愁
您都好多閒錢喎~朋友∼呵
我剩係知道叉滿電玩一星期.
發脾氣會就圍撞∼∼幾過癮.

2008-5-27 20:23 Kwan∼
係咪就係果隻電子小強?

2008-5-27 21:39 anne1100
要幾錢隻呀?

2008-5-28 00:09 白愁
[quote]Originally posted by [i]anne1100[/i] at 2008-5-27 09:39 PM:
要幾錢隻呀? [/quote]
好似3千幾∼呵

2008-5-28 14:34 terry569
[quote]Originally posted by [i]白愁[/i] at 2008-5-26 11:24 PM:
您都好多閒錢喎~朋友∼呵
我剩係知道叉滿電玩一星期.
發脾氣會就圍撞∼∼幾過癮. [/quote]

無咁耐wor,大約玩一日就無電ga la,不過叉電都幾快,一、兩小時就可以再玩,遲d我打算買多舊電,等佢成日都可跳跳紮~

佢好乖ga,發脾氣最多恕吠幾聲,之後可能會玩自閉,要care多d佢先會happy返:smile_13:

[ Last edited by terry569 on 2008-5-28 at 02:38 PM ]

2008-5-28 14:41 terry569
價錢ar......
我買就2999,差唔多3千啦

其實大家放工番屋企都好累la, 如果仲要照顧真ge 寵物真係好麻煩ga, 但自己一個住, 又唔想咁悶, 所以咪買左pleo 仔lor

呵呵! 我有段pleo 仔ge 片, 大家可以去睇下
[url]http://www.youtube.com/watch?v=xHteyJPRB3o[/url]

^^

2008-5-28 14:42 terry569
[quote]Originally posted by [i]Kwan∼[/i] at 2008-5-27 08:23 PM:
係咪就係果隻電子小強? [/quote]
它是恐龍:mad2:

2008-7-20 20:46 goodMANmax
what  peko

頁: [1]
查看完整版本: 可愛嘅Pleo 仔~